De gode fortællinger

Lene

Aftentur med konsekvenser

Lene Skydt Andersen, Holstebro, var fra 31. august 2009 i 4 måneders alkoholbehandling på Nørbygård. . Et alkoholproblem havde længe spillet en rolle, og ambulant behandling hjalp ikke.

Læs mere

Bo

Jeg sænkede paraderne

Bo Schiermer, Struer, er gift og har 3 børn – meget snart 4. Bo er revisionsuddannet og arbejder som kontorassistent. Fra august til december 2009 var han i behandling på Nørbygård. Et ophold der blev indledt med 3 uger på bostedet.

Læs mere

Gunnar

Jeg genopdagede mig selv

Gunnar Nielsen, Jørsby, Nykøbing Mors, har været på Nørbygård i misbrugsbehandling i 2008. Han er elektriker, men er nu ved at uddanne sig til sosu-hjælper.

Læs mere

Frank

Glæden er kommet tilbage

Frank Jespersen, var i 2009 i alkoholbehandling i 14 uger på Nørbygård. Han har lært, at man må være den, man er, og han er blevet mere taknemlig for livet.

Læs mere

Karin

Ansvarlig for mit eget liv

Karin Villerup, Holstebro, har oplevet mange smertefulde tab i sin tilværelse. Det har spillet en rolle i udviklingen af det alkoholmisbrug som førte til et behandlingsophold på Nørbygård i vinteren 2007 / 08.

Læs mere

Dorte

Nyt liv i midtvejshuset

Lene Skydt Andersen, Holstebro, var fra 31. august 2009 i 4 måneders alkoholbehandling på Nørbygård. Et alkoholproblem havde længe spillet en rolle, og ambulant behandling hjalp ikke.

Læs mere

Ove

Jeg har det drøngodt

Ove Christensen, Sørvad, var i efteråret 2009 to måneder på bostedet, Nørbygård. Han tager lige det sidste hiv af sin cigaret, inden vi sætter os til bordet

Læs mere

Peter

En ny start

Peter Andersen, Hanstholm, var i 6 måneder på ophold i bostedet. Før det var Peter på Blå Kors i Arden og flere gange til afrusning gennem et langt liv med massivt misbrug.

Læs mere

Ole

Vi kom hinanden ved

Ole Esmarch Kristensen, Uglev, kører lastbil, og jeg taler med ham en varm eftermiddag i Hanstholm, medens lastbilen bliver losset. Han glæder sig til at komme hjem og holde weekend.

Læs mere

Niels

Nyt netværk – så gik det godt

Niels Christian Sørensen, Thisted, ser tilbage på to forløb på Nørbygård. Et ophold i 2007 og et nyt ophold i 2008, hvor bostedet i mellemtiden var blevet etableret.

Læs mere