Du kan ringe anonymt på

Metoder på Forsorgshjemmet

Hvilke metoder tages der afsæt i på forsorgshjemmet?

– Der tages afsæt i Miljøterapi, som er en pædagogisk og socialpsykologisk metode. I praksis betyder dette at både de sociale relationer og de fysiske rammer indgår som en naturlig del af hverdagen. Som beboer får du mulighed for at udvikle nye færdigheder og mestringsstrategier i et trygt hjemligt miljø med støtte og vejledning.
 
På Nørbygård forsorgshjem, har vi en forudsigelig struktureret hverdag med en ugeplan, hvor Alm. Daglig Livsførelse trænes (ADL).  Alle færdigheder med fokus på ADL i egen bolig – øget livsduelighed. Faste rammer og struktur understøtter en velkendt og tryg hverdag. En stabiliserende modvægt til den indre uro, kaos og rastløshed samt ofte svære følelsesliv som kendetegner målgruppen.
 
Et trygt miljø med afsæt i en  ressourcefokuseret og anerkendende tilgang i rus frie rammer skaber de bedste forudsætninger for at du som beboer kan træffe selvstændige valg ift fremadrettet levevis samt skabe livsændrende forandringer  

– Der anvendes også socialfærdighedstræning som en naturlig del af opholdet, ud fra den måde du som beboer bor på i bo-enheder af max. 8 personer, som sammen med en medarbejder har mindst 2 ugentlige husmøder, hvor trivslen blandt andet også er på dagsordenen.-På Nørbygård forsorgshjem tilbyder vi NADA – akupunktur, som kan afhjælpe ubalance, trang, søvnbesvær, uro i krop og hoved m.m.

Scroll to Top

Du kan ringe anonymt på