Du kan ringe anonymt på

Nørbygård Foreningen

Nørbygårdforeningens profil

Nørbygårdforeningen drives af rus fri beboere, som tidligere har haft ophold på Nørbygård. Foreningen tilbyder et rus frit fællesskab til beboere under og efter opholdet på Nørbygård. Foreningen har lokalgrupper i Aalborg, Nykøbing Mors, Herning, Holstebro og Viborg.
I foreningen er der sociale aftner med fællesspisning samt PFT møder (Planlægning af Forebyggelse af Tilbagefald). Som medlem af Nørbygårdforeningen er der ligeledes mulighed for at deltage i arrangementer, bl.a. weekendture og sommerferie for hele familien.
Det koster 150 kr. om året at være medlem af foreningen, dog er det indeværende år, som man har forladt Nørbygård gratis i foreningskontingent.

Nørbygårdforeningen laver aktiviteter, som bidrager til:

Aktivetstilbud

Sommerferietur

Husk at sætte X ud for uge 29. I uge 29 hvert år planlægger og afholder NBG foreningen deres årlige sommerferie. 

Destinationen er en ny hvert år, og et udvalg planlægger og bestemmer, så hvis du vil have indflydelse er du velkommen til at melde dig til sommerferieudvalget. 

Turen er hvert år til billige penge, og det er inklusiv mad, udflugter og overnatning. Der er plads til god mad, som laves sammen og hygge om aftenen med spil og deslige. 

Baggrund
Nørbygårdforeningens kano- og weekendtur

Hvert år planlægges der en tur til Bamsebo Camping. Her er der mulighed for hygge med bekendte og venner fra NBG foreningen. Der er mulighed for at komme på kanotur og der er også mulighed for at lade være 🙂  

Yderligere informationer kan hentes i Nørbygård Nyt, som kommer i din e-mail eller kan læses via Nørbygårds hjemmeside på www.noerbygaardcentret.dk

Baggrund
Scroll to Top

Du kan ringe anonymt på