Du kan ringe anonymt på

Optagelse på Forsorgshjem

Optagelse på Forsorgshjem

Bo-og Træningstilbud samt Døgnalkoholbehandling hos Nørbygård

På Nørbygård Forsorgshjem tilbyder vi forskellige former for støtte til dem, der står over for hjemløshed eller misbrugsproblemer. Vores tilbud omfatter midlertidige botilbud, bo- og træningstilbud samt døgnalkoholbehandling. Her er, hvad du har brug for at vide om vores optagelsesproces og vores tilgang til at hjælpe dig på vejen mod en bedre tilværelse.

Om optagelse på Nørbygård

Optagelse på Nørbygård afhænger af flere faktorer, herunder hvilket tilbud du søger, og om det er baseret på selvprincip eller visitation. Derudover kan optagelse også ske gennem din egen læge eller sundhedsforsikring, afhængigt af den specifikke type behandling du søger.

Forsorgshjem §110:

Hvis du er hjemløs eller funktionelt hjemløs og søger et trygt og midlertidigt ophold? På Nørbygård kan du henvende dig direkte til vores forsorgshjem under selvmøderprincippet. Det betyder, at du ikke behøver en indledende visitation fra din hjemkommune. Vi vil sammen vurdere, om du opfylder betingelserne for optagelse på forsorgshjemmet.

Bo-og Træningstilbud §107:

Vores bo- og træningstilbud er skræddersyet til dem, der har brug for ekstra støtte og træning efter et ophold på vores forsorgshjem. For at blive optaget i dette tilbud, skal du visiteres gennem samarbejde med din hjemkommune, da tilbuddet er visitationsbaseret. Vi hjælper med at udarbejde en handleplan, der fokuserer på din fremtidige boligsituation og personlige udvikling.

Døgnalkoholbehandling:

Har du udfordringer med alkoholafhængighed? Vores døgnalkoholbehandling tilbyder specialiseret støtte og rehabilitering. Du kan blive henvist gennem din hjemkommune eller din private/arbejdsgivers sundhedsforsikring. Alternativt kan du selv henvende dig til os for behandling mod egen betaling.

Afrusning:

Afrusning og abstinensbehandling er relevant for dem, der ikke forud har gennemgået afrusning eller kan møde op i en rusfri tilstand. Forud indskrivning påkræves der en helheds vurdering ved din egen læge samt samarbejde med vores sundhedsfaglige personale.

Hvis du er i tvivl om, hvorvidt du passer ind i målgruppen på Nørbygård, er du mere end velkommen til at kontakte os. Vi står klar til at besvare dine spørgsmål, give dig yderligere vejledning og dele mere information om vores forskellige tilbud.

Scroll to Top

Du kan ringe anonymt på