Du kan ringe anonymt på

Nørbygård Forsorgshjem

Nørbygård Forsorgshjem

Nørbygård Forsorgshjem ligger i smukke naturrige omgivelser. Vi et opholdssted og forsorgshjem der er til for at imødekomme behovene hos dem, der søger en tryg og støttende base i deres liv.

Servicelovens §110 og §107

Med udgangspunkt i Servicelovens paragraf 110 og 107, sikrer Nørbygård Forsorgshjem, at alle der træder ind ad vores dør, modtager den nødvendige bostøtte og omsorg. Vi ser en vigtig opgave i at afhjælpe funktionel hjemløshed og på vores bosted har vi skabt et miljø med tryghed og stabilitet for vores beboere.

Vores tilgang

Vores tilgang bygger på et selvmøderprincip, hvor beboerne aktivt deltager i at identificere deres udfordringer, behov og målsætninger. Vi tror på at det er vigtigt at styrke den enkeltes selvstændighed og selvudvikling. Vi skaber rammerne for, at vores beboere kan genopbygge deres liv og bevæge sig mod en rusfri og stabil tilværelse.

Et kerneelement i vores tilgang er Housing First. En stabil bolig udgør et essentielt fundamentet for at kunne håndtere de udfordringerne som beboerne hver især står i. Derfor arbejder vi hver dag målrettet på at sikre, at vores beboere får adgang til trygge og værdige boliger, der lægger et solidt fundament for deres fremtidige trivsel.

Et trygt og opmuntrende miljø

Nørbygård Forsorgshjem tilbyder et sikkert og støttende miljø, hvor vores dygtige personale er klar til at støtte beboerne på deres individuelle rejse mod et mere stabilt og selvstændigt liv. Vores botilbud er skræddersyet til at imødekomme en bred vifte af behov, og vi tilbyder individuelle løsninger, der passer til den enkeltes situation.

Hos Nørbygård Forsorgshjem tilbyder vi bostøtte og omsorg af høj kvalitet, både ved kortvarige ophold og langsigtede botilbud, i overensstemmelse med gældende lovgivning og bedste praksis. Vi er det andet hjem for dem, der har brug for det.

Scroll to Top

Du kan ringe anonymt på